Voor bedrijven

 

 

De afgelopen 2 jaar werd pijnlijk duidelijk hoe belangrijk en waardevol een goede gezondheid is.ย  Voor een werkgever is het ongekend belangrijk om gezond en fit personeel te hebben. Zo zie ik dat er steeds meer vitaliteitsweken georganiseerd worden, waarin de gezondheid van de werknemer centraal staat. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij, dit kan op verschillende manieren:

  • 1:1 leefstijladvies, hierbij voorzie het personeel van kort of uitgebreid advies. Dit zou dus een soort sparsessie kunnen zijn, maar ook een intakegesprek + persoonlijk adviesrapport.
  • De Total Health Switch, een 3-weeks programma dat ik ontwikkeld heb. Dit is een groepsprogramma wat we met een flinke groep kunnen doen. We focussen ons op gezonde voeding, beweging, mindset en vooral ook ontspanning. Hierbij geef ik 2 online Q&A’s.
  • E-book met informatie over een gezonde leefstijl, dit kan gemaakt worden zoals gewenst.
  • Powerwalking les, ik geef graag een les tijdens de pauze of aan het begin of het einde van een werkdag. Het is geschikt voor iedereen met een goede basisconditie!

 

Is dit iets voor binnen jullie bedrijf? Ik kijk graag even met jullie mee! Alles kan op maat gemaakt worden zoals jullie het wensen. Ik maak graag een offerte voor jullie bedrijf! Klik op onderstaande button om in contact te komen.

Total Health Switch voor bedrijven

 

Dit jaar heb ik mijn Total Health Switch gelanceerd, dit is een 3-weeks programma wat uitermate geschikt is om met het personeel te doen! In 3 weken leren ze hoe ze gezondere keuzes kunnen maken en kunnen ze 1 week lang een gezond weekmenu volgen. Hierna leren ze hoe ze zelf een gezond weekmenu kunnen samenstellen. In het werkboek (50 pagina’s) staan ook habit trackers, variatielijsten gezonde voeding en een beweegadvies. Daarbij is er ‘Switch Your Mind’ toegevoegd door Laloes: 5 hele fijne ontspanningsoefeningen zoals meditaties en een ademhalingsoefening. Die zorgen voor een dagelijkse dosis ontspanning. Dit alles op een hele laagdrempelige manier. Om uitleg te geven en vragen te beantwoorden worden er 2 online Q&A’S gehouden, dit zou in overleg ook anders kunnen!

Veelgestelde vragen

 

Zit het antwoord er niet tussen? Neem dan gerust even contact met mij op.

Is er vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar?

Nee, er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar.

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?

Ja ik ben aangesloten bij het CAT. Collectief alternatieve therapeuten.

Wat zijn de kosten & opzet voor een vervolgtraject?

3 vervolgconsulten van 30 minuten + aanvullend advies + whatsapp coaching
188,-
Deze consulten dienen binnen 3 maanden ingepland te worden.

Ik wil graag nog een keer langskomen, kan ik een los consult boeken?

Dat kan, ik maak onderscheid in een lang (60 minuten) of kort (30 minuten) consult.

Wat kost een los consult?

Kosten per 1-1-2024. Afhankelijk van de duur van het consult,ย  of er voorbereidend werk nodig is of naderhand extra advies geschreven moet worden.

30 minuten = 50,00

60 minuten = 90,00

Ik heb meerdere vragen, kan ik een los telefonisch consult boeken?

Ja dat kan! Een telefonisch consult duurt 15-20 minuten. Ik beantwoord je vragen en we kunnen even sparren indien gewenst.

Wat kost een los telefonisch consult?

Een telefonisch consult 15 minuten is 30,-

Ik wil een hertest (EMB) laten doen, wat kost dat?

De kosten voor de hertest bespreken we in overleg. Dit ligt aan de situatie, wanneer we de test doen en of wat voor aanvullend advies nodig is.

Werk je ook online?

Ja, online consults zijn ook mogelijk! Zeker bij de EMB test doe ik regelmatig vervolgconsults via Zoom of Teams.