Pure Arctic Oil

Omega-3

Ervaar zelf de voordelen van Eqology visolie en vergroot de kwaliteit van je leven.

Ben jij klaar voor échte verandering?

Wil jij niks liever dan: 

 • Vol energie de dag doorkomen
 • Geen opgeblazen gevoel meer, rustige darmen, normale stoelgang
 • Lekker in je vel zitten
 • Vaarwel zeggen tegen ‘vage’ klachten als hoofdpijn, rugpijn, prikkelbaarheid
 • Lachend je menstruatie doorkomen
 • Een stralende en gezonde huid
 • Weten welke voeding jouw lijf daadwerkelijk voedt

Dan ben je hier op het juiste adres, ik help jou heel graag verder!

Hoe fijn zou het zijn als jij weet waar klachten vandaan komen, als jij begrijpt waarom je bepaalde keuzes beter wel of niet kan maken.

Als je een balans vindt in inspannen & ontspannen, als jij vanuit zelfliefde gezond gaat eten en leven!

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik jou kan helpen.

 

Zij gingen jou voor:

"Het zal er wel bij horen" zul je mij niet langer horen zeggen. Veel van wat voor jou normaal lijkt, staat in verband met voeding en je leef-/eetpatroon ben ik inmiddels achter! Ik heb inzichten gekregen in verschillende punten; welke voeding kan ik beter mijden, waar heb ik intoleranties voor en welke supplementen kunnen mij ondersteunen? Door het volledige advies ervaar ik weinig tot geen darmklachten meer en zowel mijn weerstand als energieniveau zijn vooruit gegaan!

Iris

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om een EMB test af te nemen. Ik had namelijk al een tijdje last van huidproblemen. Door de test heb ik een aantal voedingsaanpassingen kunnen doen, waardoor het een heel stuk verbeterd is! Ik ben erg blij met wat ik heb bereikt. Ook krijg je een uitgebreid voedings/leefstijl advies. Hierdoor heb ik veel dingen geleerd, waarvan ik niet wist dat het invloed zou kunnen hebben op je huid!

Janne

Ik ben bijna 10kg afgevallen, zit veel beter in mijn vel & heb nauwelijks nog hoofdpijn (en als ik het nu heb, weet ik wat ik hier aan kan doen). Ik geniet veel meer van het eten (probeer graag nieuwe, gezonde recepten uit), en ben me bewust van rust en ontspanning. En het leuke is, ik heb mijn man ondertussen ook enthousiast gemaakt: hij gaat inmiddels mee in mijn 'eetstijl', omdat hij ziet dat het werkt!

Agnes

 Ik ben vanaf dag 1 heel serieus met de adviezen aan de slag gegaan. Ik vond het niet “moeilijk “, maar juist een uitdaging. Ik voelde mijn lichaam herstellen, mijn boven buikklachten verminderen en mijn energie toenemen. Het fijne bij Fabienne is dat ze verder kijkt dan alleen de klachten. Door mijn toename van mijn energielevel is het ook weer gelukt meer te bewegen. Ik wandel elke dag 1 uur.  Inmiddels ben ik ook gaan meedoen met de powerwalking Asten , onder leiding van Fabienne. Ik vind het heerlijk en ik ben trots op mezelf. We hebben het EMB traject inmiddels uitgebreid met een traject extra begeleiding omdat het mij net dat extra steuntje in de rug geeft. Bij Fab&Fit is er voor mij een nieuwe wereld opengegaan…..

Miranda

Ik ging naar Fabiënne voor een EMB test om te kijken waar ik aan kan werken om uiteindelijk af te vallen. Het afvallen heeft nog geen resultaat maar de test gaf zoveel inzichten wat ik niet had verwacht waarmee je aan de slag kunt. Ik weet nu waar ik op moet letten en wat ik wel/niet kan eten door het uitgebreide advies van Fabiënne. Daardoor voel ik me nu veel energieker en ervaar ik geen klachten meer waardoor ik lekkerder in mijn vel zit en het afvallen nog wel komt. Ik ben erachter gekomen dat afvallen niet de grootste prioriteit is maar lekker in je vel zitten en geen klachten ervaren veel belangrijker is.

Emmy

Tijdens mijn zwangerschap ben ik aangekomen en ik kreeg er de laatste kilo’s zelf niet meer af. Daardoor zat ik niet lekker in mijn vel. Ik besloot bij Fabienne een EMB test te doen. Dit omdat ik ook verder wilde kijken dan alleen de voeding. Ik kreeg hierdoor inzicht in mijn levensstijl en lichaam, kreeg een duidelijk advies en het gaf me een stok achter de deur om gezonder te gaan leven. In een ontspannen sfeer, met goed en eerlijk advies heeft dit mij verder geholpen en zit ik weer lekker in mijn vel.
Een succes en een aanrader!!

Milou

Hallo, mijn naam is Mirthe en ben 23 jaar oud. Eind december 2019 kreeg ik erg veel last van darmklachten en vermoeidheidsklachten. Uiteindelijk kwam eruit dat ik PDS heb en dat ik er maar mee moest leren leven. Dit vond ik erg lastig omdat ik weet hoe het is om geen last te hebben van mijn darmen. Op Facebook zag ik een berichtje voorbij komen van een EMB-test bij Fabienne. Tijdens de afspraak bij Fabienne voelde het meteen vertrouwd, ze luisterde echt naar je. Drie weken later heb ik samen met Fabienne de uitslagen van de test doorgenomen. Ineens werd er heel veel duidelijk. Fabienne heeft een voedingsadvies voor me opgesteld en dit werkt perfect! Na anderhalve maand zijn mijn darmklachten onder controle en is mijn gewicht mooi stabiel.

Mirthe

Via een collega ben ik bij Fabienne terecht gekomen. Ik loop al jaren rond met darmklachten en kwam bij de dokter niet verder.  Ik besloot bij Fabiënne een EMB-test te laten doen.  Fabienne heeft de uitslag uitgebreid met mij doorgenomen en verteld wat het allemaal betekent, want voor mij stonden er een hoop onbekende woorden tussen ;-). Toen heeft Fabienne een persoonlijk plan voor mij opgesteld waar ik mee aan de slag ben gegaan. Ik kon altijd hulp vragen bij Fabienne en er werd na een korte tijd een bel afspraak gepland om te kijken hoe het gaat en of alles duidelijk is. Nu, na iets meer dan een maand, zijn mijn darmen al een stuk rustiger, mijn slaap is verbeterd en daardoor heb ik overdag meer energie!  Ik ben blij dat Fabienne op mijn pad is gekomen en zou dit iedereen aanraden!!

Larissa

Lusteloos op de bank zag ik op een avond in juli werkfoto's van mezelf en zag ik alleen maar een zoutzak. Er moest iets veranderen, maar ik realiseerde me ook dat volhouden zonder advies van iemand die er verstand van had me niet zou gaan lukken.
Al googlend kwam ik uit bij Fabiënne. 
De inzichten uit de EMB test en de adviezen die ik heb gekregen sloten zo goed aan op mij en wie ik ben dat ik het advies van 23 pagina's moeiteloos heb kunnen uitvoeren en er zoveel vruchten van pluk - zoveel beter dan ik die juli-avond durfde te hopen.
Ik voel me veel energieker, kan veel meer doen met mijn tijd, sta veel positiever in het leven en mat mezelf nu drie keer in de week met een grote lach op mijn gezicht af in de sportschool.

Annelou

Ik had last van huidproblemen waarmee ik bij de dokter steeds niet verder kwam. Na 3 maanden het Go For Health traject te hebben gevolgd, is mijn huid al een stuk beter. Daarnaast ben ik me ook bewust geworden van klachten die ik op voorhand niet eens dacht te hebben. Mijn stemming is erg verbeterd, ik heb meer energie en voel me gedurende dag meer ontspannen. Dit traject heeft mij laten inzien hoeveel controle je kunt krijgen over je eigen lichaam door voeding en leefstijl. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Marlinde

Ik kwam bij Fabienne terecht op aanraden van een collega. Ik had er al jaren met buikklachten, veel ziek zijn, weinig energie en hoofdpijn op zitten waarbij ik al tot twee keer toe het Fodmap dieet had gevolgd. Dit heeft mij niet geholpen maar het traject bij Fabienne wel. Ik voel mij veel beter en weet nu ook echt waar ik op moet letten. Momenteel kan ik weer goed sporten, heb ik tonnen energie en is mijn buik veel rustiger waardoor ik onverwacht ook wat kilo's ben kwijtgeraakt. Ik heb geen buikklachten meer en Fabienne geeft ook goede adviezen om je wegwijs te maken binnen jouw nieuwe levensstijl dus voor mij is het gemakkelijk vol te houden. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en zou het iedereen aanraden die ook last heeft van PDS.

Evelien

We beginnen met een EMB test, wat is het doel hiervan?

 

 • Het vinden van de oorzaak / trigger van bepaalde klachten. Dit kunnen tekorten zijn in vitamines en/of mineralen, energetische verstoringen, blokkades op de meridiaan banen, disbalans in het darmmicrobioom, hoge stresslevels, voedselintoleranties etc.
 • Of natuurlijk gewoon als algehele gezondheidscheck!

Welke reguliere waardes worden er gemeten en geanalyseerd?

 

 • Trombocyten
 • Rode bloedcellen
 • Witte bloedcellen
 • Hemoglobine en Hematocriet
 • Mean Corpuscular Volume en Concentration

Welke verstoringen worden er aangetoond met de EMB test?

 

 • Leverbelasting
 • Darmverstoringen
 • Parasiet- en schimmelbelasting (mogelijke oorzaak van darmproblemen)
 • Stress parameters
 • Zuur-base balans
 • Vetzuren balans
 • Hormonale balans
 • B12-status (worden vitamines daadwerkelijk opgenomen in de cel?)
 • Vitamines (mogelijke energetische tekorten)
 • Mineralen (magnesium, calcium, zink etc.)
 • Spoorelementenpanel (bijv. jodium)
 • Toxische belasting (gifstoffen)
 • Bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)
 • Voedselintoleranties

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een energetisch tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Let op: de EMB test vervangt geen regulier advies / onderzoek! Raadpleeg bij twijfels altijd een arts. Zie het als een aanvullend onderzoek.

Waarin onderscheidt de EMB test zich?

De EMB test onderscheidt zich van andere tests en onderzoeken omdat er zowel naar reguliere waardes als naar complementaire waardes wordt gekeken. Een deel wordt beoordeeld door microscopisch bloedonderzoek + er wordt met een bioresonantie apparaat gekeken naar de energetische waardes. 

 

Wat is energetisch?

Alles in het hele universum hangt aan elkaar door trillingen en frequenties. Dat wil zeggen dat elke stof, ieder lichaam, en alle andere dingen een specifieke trillingsfrequentie hebben. Wanneer het duidelijk is welk deel welke frequentie uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken met verschillende apparaten.

De Energetisch Morfologische Bloedtest bestaat uit het analyseren en meten van reguliere waarden (met wat relevante toevoegingen) en van energetische waarden.

 

Stappenplan

 •  Je krijgt van mij een uitgebreide digitale vragenlijst toegestuurd,  deze mag je invullen en naar mij terug sturen.
 • We plannen een intakegesprek (45-60 minuten) waarin we de vragenlijst kort bespreken en aanvullen waar nodig.  Tijdens het intakegesprek neem ik met een handige (hele kleine) prikpen wat druppels bloed af uit je vinger. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er niet veel van!
 • Binnen 2/3  weken heb ik de uitslag binnen. Op basis van de uitslag & de informatie uit het intakegesprek schrijf ik een persoonlijk voedings- en suppletieadvies voor jou.
 • 3/4 Weken na de afname van de EMB-test plannen we een consult (60 minuten). Hierin bespreken we de uitslag van de EMB-test, en licht ik mijn voedings-en suppletieadvies toe.
 • Na 4 weken hebben we een telefonische check-up (10-15 minuten), hier bespreken we waar je nog tegen aan loopt en waarop jij je mag focussen.
 • Na 8 weken hebben we een vervolgconsult (30-45 minuten), waarbij we uitgebreid je vorderingen bespreken en ik een aanvullend advies geef.
 • Na 12 weken hebben we een telefonische check-up (10-15 minuten), we kijken hoe je verder kan & indien nodig kan het traject verlengd worden.

Ik merk dat de klanten die met EMB test aan de slag gaan over het algemeen de mooiste resultaten behalen. Dat is ook niet gek, want de EMB test geeft heel veel inzicht. Ik zie het als een soort nulmeting, vanuit daar gaan we opbouwen! Vanuit de uitslag + het intakegesprek kan ik verbanden gaan leggen, waarop ik mijn adviezen baseer. Dit is heel effectief!

  Wat houdt het Go For Health traject in?

   

  Het Go For Health traject is een 3 maanden traject waarin wij samen stappen gaan zetten om jou gezondheid te verbeteren. Zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten, meer energie krijgt, eindelijk af komt van je vervelende darmklachten of weer hormonaal in balans komt!

  We starten met een intakegesprek waarin we de door jou ingevulde vragenlijst bespreken en aanvullen indien nodig.  We bespreken jouw situatie uitgebreid en nemen de EMB test af. De EMB (energetische morfologische bloedtest) geeft heel waardevol inzicht. Op basis van al deze informatie schrijf ik een persoonlijk advies voor jou. Dit advies licht ik toe tijdens de bespreking van de uitslag van de test. Hierna ga jij onder mijn begeleiding en op basis van mijn advies stap voor stap toewerken naar een gezondere en bewustere leefstijl. Na 4 & 12 weken hebben we een telefonische check-up en na 8 weken een uitgebreid vervolgconsult, waarna je indien nodig ook een aangepast advies ontvangt.

  Tussentijds is er ook ruimte voor vragen. Via de mail sta ik 24/5 voor mijn klanten klaar. Ik streef ernaar om de mails zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Het is ook mogelijk om dit traject ONLINE te doen!

  Deze tarieven gelden met ingang van 1-1-2023 | Alle prijzen zijn inclusief BTW

  Vergoeding door de zorgverzekering is NIET mogelijk

  Meer informatie over losse consulten en dergelijke vind je bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

  Mooi dat je hier terecht bent gekomen!

   

  De kans is groot dat jij écht helemaal klaar bent met aanrommelen! Dat jij meer uit je leven wil halen, meer energie, je fit voelen & lekker in je vel zitten. 

  Voordat we samen aan de slag gaan maak ik graag kort kennis met jou. Om te kijken of mijn traject bij je past, en met welke hulpvraag je komt.

  Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, twijfel niet langer en plan het gesprek gewoon in! In 10-15 minuten bespreken we samen wat het beste voor jou is!

  Zit er geen geschikte datum / tijd bij? Stuur mij dan even een mailtje - info@fab-fit.nl

  Hi! Ik ben Fabiënne.

   

  Van jongs af aan ben ik al helemaal weg van voeding. Je maakt mij enorm blij met alles wat met eten te maken heeft. Ik ben gek op gezond eten, maar kan ook zeker genieten van een friet speciaal, pasta of wijntje + kaasplank.

  Toen ik in 2015 startte als gewichtsconsulente ging ik dat werk gauw genoeg combineren met het werken in een natuurvoedingswinkel. Hier kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire therapie / natuurgeneeswijzen, voedingssupplementen, natuurcosmetica en natuurlijke voeding. Super interessant, hier moest ik meer van weten! Hierna ben ik dus de MBK & orthomoleculair therapie gaan doen.

  Met veel liefde en plezier help ik mijn klanten als  orthomoleculair therapeut naar een gezonde leefstijl zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Doel is om klachten te verhelpen die geen medische oorzaak hebben. Dit op natuurlijke wijze, zonder medicijnen. Ik bekijk de mens in zijn totaliteit, en focus me vooral op leefstijl, voeding, beweging & stressreductie.

  Ik spreek uit eigen ervaring als ik je vertel dat ik ervan overtuigd ben dat een streng dieet uiteindelijk alleen maar averechts werkt. Zelf woog ik in mijn puberteit ruim 10kg meer dan nu, en zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Het is de kunst om positieve gewoontes aan te leren en ook vast te houden, waarna deze een blijvende verandering / nieuwe leefstijl worden! Dit is niet de snelste en gemakkelijkste weg, maar uiteindelijk kun je wel super mooi blijvend resultaat behalen.

   

  Veelgestelde vragen

   

  Zit het antwoord er niet tussen? Neem dan gerust even contact met mij op.

  Is er vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar?

  Nee, er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar.

  Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?

  Ja ik ben aangesloten bij het CAT. Collectief alternatieve therapeuten.

  Wat zijn de kosten & opzet voor een vervolgtraject?

  3 vervolgconsulten van 30 minuten + aanvullend advies + whatsapp coaching
  188,-
  Deze consulten dienen binnen 3 maanden ingepland te worden.

  Ik wil graag nog een keer langskomen, kan ik een los consult boeken?

  Dat kan, ik maak onderscheid in een lang (60 minuten) of kort (30 minuten) consult.

  Wat kost een los consult?

  Kosten per 1-1-2024. Afhankelijk van de duur van het consult,  of er voorbereidend werk nodig is of naderhand extra advies geschreven moet worden.

  30 minuten = 50,00

  60 minuten = 90,00

  Ik heb meerdere vragen, kan ik een los telefonisch consult boeken?

  Ja dat kan! Een telefonisch consult duurt 15-20 minuten. Ik beantwoord je vragen en we kunnen even sparren indien gewenst.

  Wat kost een los telefonisch consult?

  Een telefonisch consult 15 minuten is 30,-

  Ik wil een hertest (EMB) laten doen, wat kost dat?

  De kosten voor de hertest bespreken we in overleg. Dit ligt aan de situatie, wanneer we de test doen en of wat voor aanvullend advies nodig is.

  Werk je ook online?

  Ja, online consults zijn ook mogelijk! Zeker bij de EMB test doe ik regelmatig vervolgconsults via Zoom of Teams.

  Fab&Fit

  Bezoekadres:

  Industrielaan 6 - Asten
  06 21 64 51 53
  info@fab-fit.nl
  KvK: 63758105
  BTW-ID: NL002339811B86
  Algemene voorwaarden
  FAQ
  Privacyverklaring