Download hét Mini-magazine met nieuwe inzichten over voeding en leefstijl.

  • Praktische én mijn persoonlijke tips voor een gezonde leefstijl.
  • Eindelijk duidelijkheid over de grootste voedingsfeiten en fabels.
  • Een duidelijke basis om je lekker in je vel te voelen.

Hi! Ik ben Fabiënne.

 

Van jongs af aan ben ik al helemaal weg van voeding. Je maakt mij enorm blij met alles wat met eten te maken heeft. Ik ben gek op gezond eten, maar kan ook zeker genieten van een friet speciaal, pasta of wijntje + kaasplank.

Toen ik in 2015 startte als gewichtsconsulente ging ik dat werk gauw genoeg combineren met het werken in een natuurvoedingswinkel. Hier kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire therapie / natuurgeneeswijzen, voedingssupplementen, natuurcosmetica en natuurlijke voeding. Super interessant, hier moest ik meer van weten! Hierna ben ik dus de MBK & orthomoleculair therapie gaan doen.

Met veel liefde en plezier help ik mijn klanten als  orthomoleculair therapeut naar een gezonde leefstijl zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Doel is om klachten te verhelpen die geen medische oorzaak hebben. Dit op natuurlijke wijze, zonder medicijnen. Ik bekijk de mens in zijn totaliteit, en focus me vooral op leefstijl, voeding, beweging & stressreductie.

Ik spreek uit eigen ervaring als ik je vertel dat ik ervan overtuigd ben dat een streng dieet uiteindelijk alleen maar averechts werkt. Zelf woog ik in mijn puberteit ruim 10kg meer dan nu, en zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Het is de kunst om positieve gewoontes aan te leren en ook vast te houden, waarna deze een blijvende verandering / nieuwe leefstijl worden! Dit is niet de snelste en gemakkelijkste weg, maar uiteindelijk kun je wel super mooi blijvend resultaat behalen.

 

Als jij op een natuurlijke manier aan een gezondere leefstijl wilt werken en je zo gelukkiger en gezonder wilt gaan voelen, dan is mijn mini-magazine echt iets voor jou!

Download hét Mini-magazine met nieuwe inzichten over voeding en leefstijl.