Hallo, welkom op de website van Fab&Fit! Je kunt bij Fab&Fit terecht voor voedings- en bewegingsadvies. Centraal staat het afvallen door middel van het creëren van een blijvend gezonde leefstijl die bij jou past.

Het is absoluut niet mijn bedoeling om een streng koolhydraat- of vetarm dieet op te stellen waarbij je heel snel veel gewicht verliest. Nee, in plaats daarvan gaan wij op zoek naar een goed vol te houden, blijvende en gezonde leefstijl. Hierdoor wordt het jojo-effect voorkomen en is het niet te zwaar om op je streefgewicht te komen.

Er worden géén shakes of supplementen gebruikt. Ik adviseer je verse en normale voeding die overal verkrijgbaar is. Verder is het natuurlijk erg belangrijk dat je voldoende beweegt. Met kleine veranderingen is er al veel te bereiken.

Daarnaast is het van belang dat je een reëel beeld krijgt van jouw eigen leefstijl.  Onderwerpen als portiegroottes, variatiemogelijkheden en het maken van bewuste keuzes komen onder andere ter sprake.

Uiteindelijk is het mijn doel ervoor te zorgen dat jij weer helemaal happy bent met je eigen lichaam. Dat je gewend bent aan jouw nieuwe gezonde leefstijl en niet meer anders wilt. Voel je weer zelfverzekerd en fit. Samen gaan wij op zoek naar hoe we dat voor jou waar kunnen maken!

Het afvaltraject zal bestaan uit een intakegesprek waarna er iedere week of om de twee weken een consult plaatsvindt. In dit consult wordt er gewogen en wordt de afgelopen periode besproken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mij vragen te stellen.

Ben je niet van plan om te gaan afvallen, maar wil je wel graag weten hoe jij jouw leefstijl kan optimaliseren? Dan kun je ook bij mij terecht! Ik nodig je uit voor een consult, waarin ik jou uitleg hoe we dit gaan realiseren en wat je daar zelf voor moet doen. Daarna ga ik voor jou aan de slag. Ik stel voedingsdagboeken en een bewegingsadvies voor je op. Dit licht ik nader toe bij een volgend consult.

Ben jij klaar met je overtollige kilo’s en heb je zin om onder mijn begeleiding aan de slag te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met me op via de contactpagina of telefoon (06 21 64 51 53), dan kunnen we gaan kijken wat ik voor jou kan betekenen.