Start iedere maandag!

 • Tijdens de Health Switch verander jij in 10 dagen jouw leefstijl op een manier die je wél volhoudt!
 • Geen crashdieet of gekke aanpassingen, maar een oplossing voor het leven.
 • We kijken niet alleen naar wat je eet, maar ook naar beweging die bij jou past en hoe je meer kan ontspannen. Want ook dat is belangrijk in een gezonde leefstijl!

De voorbereidingen starten al op vrijdag!

Herken jij jezelf in de volgende situaties

 • Denk je vaak: “Maandag begin ik echt..”
 • Hoor je jezelf regelmatig zeggen: “Ik ga weer even gezond doen”
 • Loop je veel te hard van stapel met heel veel moeilijke aanpassingen in één keer.

Naarmate de week vordert ..

Wordt het steeds lastiger.

Je bent te hard van stapel gelopen.
Je bent veel te streng geweest, hebt te weinig gegeten waardoor je ‘s avonds snaaitrek krijgt.
Donderdagavond is de maat vol en tref je jezelf op de bank met een zak chips of je favoriete chocoladereep.. want het is toch bijna weekend..

 En zou je graag:

 • Op een rustige manier gezonde gewoontes aanleren die je volhoudt.
 • Een paar kilo afvallen naar een gezond gewicht. 
 • Je fit en gezond willen voelen. 

Dan is de Health Switch echt iets voor jou! De Health Switch is een eenvoudige en duurzame aanpak om deze resultaten te bereiken.

Tijd voor een Health Switch

In mijn omgeving en praktijk zie ik vaak dat de wil er wel is, maar door een verkeerde aanpak het heel lastig is om deze mooie doelen te bereiken. Je houdt het simpelweg niet vol, omdat de aanpak niet klopt.

Super zonde! Want het kan echt. Het gaat om de juiste balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Ga ik je nu vertellen dat je alleen nog maar groenten mag eten, dagelijks de sportschool in moet en iedere dag een uur moet mediteren? Zeker niet! 

Tijdens de Health Switch reik ik jou de tools en tips aan waarmee jij zélf kiest hoe je het wél gaat volhouden. Op alle drie de vakken: voeding, beweging en ontspanning. 

In 10 dagen leer jij jezelf een leefstijl aan die jou bij jouw doelen gaat helpen. Nooit meer: “Ik start maandag wel..”, maar direct aan de slag voor een verandering voor het leven! 

Dit ga jij in 10 dagen bereiken

 

 • Je voelt je fitter, alert en vol energie.
 • Je bent je bewust van ontspanning en leert hoe je stopt met ‘altijd doorgaan’.
 • Je hebt een frisse start gemaakt met een gezond leefpatroon dat je kunt blijven voortzetten. 
 • Je zet jezelf op nummer 1 waardoor je je veel beter in je vel voelt en meer rust ervaart.
 • Je weet hoe je zelf een gezond eetpatroon inplant, vol variatie en lekkere opties zodat je alle mooie resultaten van de Health Switch kan voortzetten.

Dit krijg je tijdens de Health Switch

 

De Health Switch is een 10-daags programma dat je zelfstandig volgt, onder begeleiding van Fabienne die je in video’s en met het werkboek motiveert om nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren.

Je krijgt:

 • Een uitgebreid, mooi vormgegeven, digitaal werkboek.
 • 5 voorbeeld dagmenu’s.
 • 15 Recepten.
 • Variatielijsten om zelf mee aan de slag te gaan.
 • Habit tracker om goede gewoontes vol te houden (herbruikbaar). 
 • Ontspanningsoefeningen.
 • Tips en opdrachten rondom beweging
 • Begeleidende video’s om on track te blijven
 • BONUS: Power walking video work-out met tips voor een effectieve vorm van beweging.

Normaal €47: nu tijdelijk €37,-

De Health Switch start iedere maandag!

Hi! Ik ben Fabiënne.

 

Ik ben van jongs af aan al helemaal weg van voeding.

Ik ben werkzaam als Orthomoleculair therapeute en daarmee zoek ik naar de oorzaak van bepaalde klachten of problemen en doe ik niet enkel aan symptoombestrijding. Geen crashdiëten, poeders, shakes of andere dieetvoeding. Gewoon puur natuur verse voeding, dat is waar ik voor sta!

Daarbij kijk ik ook naar ontspanning en beweging, dus naar het totaalplaatje. Wat betreft beweging, sinds oktober 2020 geef ik ook Powerwalking lessen, een heel mooie aanvulling op mijn werkzaamheden in de praktijk.

Op basis van de kennis en ervaring die ik heb, heb ik met veel zorg de Health Switch voor je samengesteld. Hiermee zet je in 10 dagen stappen richting een gezonde leefstijl. Mijn overtuiging is dat je geen streng dieet hoeft te volgen of je dagelijks hoeft af te beulen in de sportschool, maar in plaatst daarvan een aantal kleine positieve gewoontes moet leren vasthouden.

Wat mijn klanten vertellen

Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb, om toch maar eens een afspraak te maken om te kijken of ik wel goed bezig was met mijn voeding. Door jouw luisterend oor én een goed advies, voelde het ook allemaal héél vertrouwd.

Maria

Fabiënne gaat uit van het individu: de eerste vraag die mij gesteld werd: ‘wat wil je behouden tijdens het afvallen?’

Nel

Fabiënne heeft me ontzettend fijn geholpen, ze neemt de tijd voor je. Daarnaast is ze toegankelijk en gaat ze samen met je op zoek naar een oplossing.

Iris

Mijn programma

 

Deze tarieven gelden met ingang van 1-7-2021 | Alle prijzen zijn inclusief BTW | Vergoeding door de zorgverzekering is NIET mogelijk.

Meer informatie over losse consults en dergelijke vind je bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Ik eet vega/vegan, kan ik dan meedoen?

In de health switch worden dierlijke producten geadviseerd te eten, zoals vlees, vis en ook kaas. Je kan natuurlijk je eigen favoriete vervangers gebruiken. Er is tegenwoordig zo veel op de markt dat je het meeste heel gemakkelijk kan veranderen.

Ik heb een intolerantie, is de health switch geschikt voor mij?

Als jij een intolerantie of allergie hebt mag je even contact met mij opnemen via de mail. Ik wil namelijk niemand buitensluiten, en zal je dan ook een aangepast bestand opsturen waarbij opties staan die voor jou wel goed zijn! Verder kun je van de rest van het werkboek gewoon gebruik maken zoals iedereen. 

Is er wel ruimte om te genieten?…

Er is zeker ruimte om te genieten, zowel van ‘ongezonde’ als van gezonde producten. Wel kies je in de 10 dagen je zondigmoment uit. Iets wat je heel lekker vind en waarmee je jezelf kan belonen. Ik hoop dat ik je ook kan laten ervaren dat je ook kan genieten van gezonde dingen! 

Moet ik veel producten aanschaffen?

Ik heb een boodschappenlijst voor je gemaakt, waarvan je waarschijnlijk zelf al veel dingen in huis hebt. Ook kun je bepaalde keuzes maken bijvoorbeeld bij de toppings van je yoghurt. Je hoeft niet álles te kopen. Daarbij hoef je alleen maar verse voeding te kopen. Verder hoef je geen andere spullen aan te schaffen. 

Wanneer ontvang ik het werkboek?

Je ontvangt het werkboek de vrijdag voordat we met de Health Switch van start gaan. Zo kun jij in het weekend voorbereidingen treffen & je boodschappen doen.

Wat kost de health switch?

Normale prijs is 47,- maar nu met een tijdelijke korting voor maar 37,-.

Wanneer start de health switch?

De Health-Switch start iedere maandag. Eigenlijk begint ie al op de vrijdag daarvoor om de voorbereidende activiteiten uit te leggen. Dit wil zeggen dat wanneer je tussen vrijdag 8.00u en maandag inschrijft je pas maandag een week later meedoet.