Hi! Ik ben Fabiënne.

 

Ik ben van jongs af aan al helemaal weg van voeding.

Ik ben werkzaam als Orthomoleculair therapeute en daarmee zoek ik naar de oorzaak van bepaalde klachten of problemen en doe ik niet enkel aan symptoombestrijding. Geen crashdiëten, poeders, shakes of andere dieetvoeding. Gewoon puur natuur verse voeding, dat is waar ik voor sta!

Daarbij kijk ik ook naar ontspanning en beweging, dus naar het totaalplaatje. Wat betreft beweging, sinds oktober 2020 geef ik ook Powerwalking lessen, een heel mooie aanvulling op mijn werkzaamheden in de praktijk.

Op basis van de kennis en ervaring die ik heb, heb ik met veel zorg de Health Switch voor je samengesteld. Hiermee zet je in 10 dagen stappen richting een gezonde leefstijl. Mijn overtuiging is dat je geen streng dieet hoeft te volgen of je dagelijks hoeft af te beulen in de sportschool, maar in plaatst daarvan een aantal kleine positieve gewoontes moet leren vasthouden.

Heb jij zin om in 10 dagen de switch te maken naar een gezonde leefstijl? 

Dan is de Health Switch echt iets voor jou!