Groepstraject

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen helpen naar een betere gezondheid. Ik heb ze mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl, waarbij ze weer grip kregen op hun eigen lijf. Dit is van mega waarde, want hoe fijn is het om écht fit en energiek door het leven te gaan. Voor mij is dit dan ook wat mijn werk zo ontzettend mooi en dankbaar maakt.

Het is mijn missie om nog veel meer mensen te helpen naar een gezondere leefstijl & klachtenvrij leven!

Dit betekent dat ik buiten mijn uitgebreide 1:1 Go For Health traject en inzetbaarheid bij bedrijven, ook aan de slag ga met het groepstraject.

Voordelen van het groepstraject: 
Het is toegankelijker, je leert veel van elkaar (komt een whatsapp groep voor inspiratie & motivatie), geschikt voor mensen die graag een hertest willen, persoonlijk 1:1 advies maar dan vriendelijker geprijsd.
We gaan aan de slag met groepen van maximaal 10 personen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke vragen!

De volgende groep start in juni, intake gesprekken worden (online) gepland van 15 t/m 24 mei – de groepsbespreking van de uitslagen vindt online plaats op dinsdag 6 juni van 19:00-20:30. 

Dit traject is geschikt voor jou als …

 

  • Je de laatste tijd niet vooruit te branden bent. Je bent moe en voelt je futloos, na het avondeten plof je uitgeblust op de bank. Omdat je zo weinig energie hebt vind je het ook moeilijk om voldoende te bewegen & gezond te eten. Niet omdat je niet wil, maar omdat je simpelweg te moe bent.
  • Je geregeld last hebt van je darmen, na een maaltijd blaast je buik helemaal op. Je stoelgang is nóóit hetzelfde, maar altijd wisselend. Je hebt ook geregeld last van buikkrampen. Je zou hier heel graag vanaf willen, maar het lukt je maar niet om te achterhalen waar het vandaan komt.
  • Het iedere maand weer feest is, de week voor en tijdens de menstruatie zijn weken waarin je veel ongemak ervaart. Je hebt constant trek in zoet, bent vermoeid, voelt je down, hebt buikpijn, pijnlijke borsten of hele zware menstruaties.
  • Je huidproblemen hebt, denk aan acne of bijvoorbeeld eczeem. Je hebt al 100 dure crèmes geprobeerd, maar niks werkt voor de langere termijn. Je bent benieuwd naar de rol van voeding en leefstijl, maar hebt geen idee waar te beginnen!
  • Voor als je al ooit een EMB test hebt gedaan – en interesse hebt in een hertest. Zo kun je zien wat voor effect het heeft gehad, en waar nog eventuele verbeterpunten liggen!
  • Niet als de klachten te complex zijn en ik denk dat je meer vervolgconsulten nodig hebt. Dit zal ik altijd eerlijk aangeven bij een kennismakingsgesprek.
  • Niet als je écht een stok achter de deur wil hebben (afvallen), maandelijks 1:1 wil sparren en/of een weegmoment wil inplannen. Dan past het 1:1 Go For Health traject beter.

Zij gingen jou voor:

"Het zal er wel bij horen" zul je mij niet langer horen zeggen. Veel van wat voor jou normaal lijkt, staat in verband met voeding en je leef-/eetpatroon ben ik inmiddels achter! Ik heb inzichten gekregen in verschillende punten; welke voeding kan ik beter mijden, waar heb ik intoleranties voor en welke supplementen kunnen mij ondersteunen? Door het volledige advies ervaar ik weinig tot geen darmklachten meer en zowel mijn weerstand als energieniveau zijn vooruit gegaan!

Iris

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om een EMB test af te nemen. Ik had namelijk al een tijdje last van huidproblemen. Door de test heb ik een aantal voedingsaanpassingen kunnen doen, waardoor het een heel stuk verbeterd is! Ik ben erg blij met wat ik heb bereikt. Ook krijg je een uitgebreid voedings/leefstijl advies. Hierdoor heb ik veel dingen geleerd, waarvan ik niet wist dat het invloed zou kunnen hebben op je huid!

Janne

Ik ben bijna 10kg afgevallen, zit veel beter in mijn vel & heb nauwelijks nog hoofdpijn (en als ik het nu heb, weet ik wat ik hier aan kan doen). Ik geniet veel meer van het eten (probeer graag nieuwe, gezonde recepten uit), en ben me bewust van rust en ontspanning. En het leuke is, ik heb mijn man ondertussen ook enthousiast gemaakt: hij gaat inmiddels mee in mijn 'eetstijl', omdat hij ziet dat het werkt!

Agnes

 Ik ben vanaf dag 1 heel serieus met de adviezen aan de slag gegaan. Ik vond het niet “moeilijk “, maar juist een uitdaging. Ik voelde mijn lichaam herstellen, mijn boven buikklachten verminderen en mijn energie toenemen. Het fijne bij Fabienne is dat ze verder kijkt dan alleen de klachten. Door mijn toename van mijn energielevel is het ook weer gelukt meer te bewegen. Ik wandel elke dag 1 uur.  Inmiddels ben ik ook gaan meedoen met de powerwalking Asten , onder leiding van Fabienne. Ik vind het heerlijk en ik ben trots op mezelf. We hebben het EMB traject inmiddels uitgebreid met een traject extra begeleiding omdat het mij net dat extra steuntje in de rug geeft. Bij Fab&Fit is er voor mij een nieuwe wereld opengegaan…..

Miranda

Ik ging naar Fabiënne voor een EMB test om te kijken waar ik aan kan werken om uiteindelijk af te vallen. Het afvallen heeft nog geen resultaat maar de test gaf zoveel inzichten wat ik niet had verwacht waarmee je aan de slag kunt. Ik weet nu waar ik op moet letten en wat ik wel/niet kan eten door het uitgebreide advies van Fabiënne. Daardoor voel ik me nu veel energieker en ervaar ik geen klachten meer waardoor ik lekkerder in mijn vel zit en het afvallen nog wel komt. Ik ben erachter gekomen dat afvallen niet de grootste prioriteit is maar lekker in je vel zitten en geen klachten ervaren veel belangrijker is.

Emmy

Tijdens mijn zwangerschap ben ik aangekomen en ik kreeg er de laatste kilo’s zelf niet meer af. Daardoor zat ik niet lekker in mijn vel. Ik besloot bij Fabienne een EMB test te doen. Dit omdat ik ook verder wilde kijken dan alleen de voeding. Ik kreeg hierdoor inzicht in mijn levensstijl en lichaam, kreeg een duidelijk advies en het gaf me een stok achter de deur om gezonder te gaan leven. In een ontspannen sfeer, met goed en eerlijk advies heeft dit mij verder geholpen en zit ik weer lekker in mijn vel.
Een succes en een aanrader!!

Milou

Hallo, mijn naam is Mirthe en ben 23 jaar oud. Eind december 2019 kreeg ik erg veel last van darmklachten en vermoeidheidsklachten. Uiteindelijk kwam eruit dat ik PDS heb en dat ik er maar mee moest leren leven. Dit vond ik erg lastig omdat ik weet hoe het is om geen last te hebben van mijn darmen. Op Facebook zag ik een berichtje voorbij komen van een EMB-test bij Fabienne. Tijdens de afspraak bij Fabienne voelde het meteen vertrouwd, ze luisterde echt naar je. Drie weken later heb ik samen met Fabienne de uitslagen van de test doorgenomen. Ineens werd er heel veel duidelijk. Fabienne heeft een voedingsadvies voor me opgesteld en dit werkt perfect! Na anderhalve maand zijn mijn darmklachten onder controle en is mijn gewicht mooi stabiel.

Mirthe

Via een collega ben ik bij Fabienne terecht gekomen. Ik loop al jaren rond met darmklachten en kwam bij de dokter niet verder.  Ik besloot bij Fabiënne een EMB-test te laten doen.  Fabienne heeft de uitslag uitgebreid met mij doorgenomen en verteld wat het allemaal betekent, want voor mij stonden er een hoop onbekende woorden tussen ;-). Toen heeft Fabienne een persoonlijk plan voor mij opgesteld waar ik mee aan de slag ben gegaan. Ik kon altijd hulp vragen bij Fabienne en er werd na een korte tijd een bel afspraak gepland om te kijken hoe het gaat en of alles duidelijk is. Nu, na iets meer dan een maand, zijn mijn darmen al een stuk rustiger, mijn slaap is verbeterd en daardoor heb ik overdag meer energie!  Ik ben blij dat Fabienne op mijn pad is gekomen en zou dit iedereen aanraden!!

Larissa

Lusteloos op de bank zag ik op een avond in juli werkfoto's van mezelf en zag ik alleen maar een zoutzak. Er moest iets veranderen, maar ik realiseerde me ook dat volhouden zonder advies van iemand die er verstand van had me niet zou gaan lukken.
Al googlend kwam ik uit bij Fabiënne. 
De inzichten uit de EMB test en de adviezen die ik heb gekregen sloten zo goed aan op mij en wie ik ben dat ik het advies van 23 pagina's moeiteloos heb kunnen uitvoeren en er zoveel vruchten van pluk - zoveel beter dan ik die juli-avond durfde te hopen.
Ik voel me veel energieker, kan veel meer doen met mijn tijd, sta veel positiever in het leven en mat mezelf nu drie keer in de week met een grote lach op mijn gezicht af in de sportschool.

Annelou

Ik had last van huidproblemen waarmee ik bij de dokter steeds niet verder kwam. Na 3 maanden het Go For Health traject te hebben gevolgd, is mijn huid al een stuk beter. Daarnaast ben ik me ook bewust geworden van klachten die ik op voorhand niet eens dacht te hebben. Mijn stemming is erg verbeterd, ik heb meer energie en voel me gedurende dag meer ontspannen. Dit traject heeft mij laten inzien hoeveel controle je kunt krijgen over je eigen lichaam door voeding en leefstijl. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Marlinde

Ik kwam bij Fabienne terecht op aanraden van een collega. Ik had er al jaren met buikklachten, veel ziek zijn, weinig energie en hoofdpijn op zitten waarbij ik al tot twee keer toe het Fodmap dieet had gevolgd. Dit heeft mij niet geholpen maar het traject bij Fabienne wel. Ik voel mij veel beter en weet nu ook echt waar ik op moet letten. Momenteel kan ik weer goed sporten, heb ik tonnen energie en is mijn buik veel rustiger waardoor ik onverwacht ook wat kilo's ben kwijtgeraakt. Ik heb geen buikklachten meer en Fabienne geeft ook goede adviezen om je wegwijs te maken binnen jouw nieuwe levensstijl dus voor mij is het gemakkelijk vol te houden. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en zou het iedereen aanraden die ook last heeft van PDS.

Evelien

Mooi dat je hier terecht bent gekomen!

 

De kans is groot dat jij écht helemaal klaar bent met aanrommelen! Dat jij meer uit je leven wil halen, meer energie, je fit voelen & lekker in je vel zitten. 

Voordat we samen aan de slag gaan maak ik graag kort kennis met jou. Om te kijken of mijn traject bij je past, en met welke hulpvraag je komt.

Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, twijfel niet langer en plan het gesprek gewoon in! In 10-15 minuten bespreken we samen wat het beste voor jou is!

Zit er geen geschikte datum / tijd bij? Stuur mij dan even een mailtje - info@fab-fit.nl

Hi! Ik ben Fabiënne.

 

Van jongs af aan ben ik al helemaal weg van voeding. Je maakt mij enorm blij met alles wat met eten te maken heeft. Ik ben gek op gezond eten, maar kan ook zeker genieten van een friet speciaal, pasta of wijntje + kaasplank.

Toen ik in 2015 startte als gewichtsconsulente ging ik dat werk gauw genoeg combineren met het werken in een natuurvoedingswinkel. Hier kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire therapie / natuurgeneeswijzen, voedingssupplementen, natuurcosmetica en natuurlijke voeding. Super interessant, hier moest ik meer van weten! Hierna ben ik dus de MBK & orthomoleculair therapie gaan doen.

Met veel liefde en plezier help ik mijn klanten als  orthomoleculair therapeut naar een gezonde leefstijl zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Doel is om klachten te verhelpen die geen medische oorzaak hebben. Dit op natuurlijke wijze, zonder medicijnen. Ik bekijk de mens in zijn totaliteit, en focus me vooral op leefstijl, voeding, beweging & stressreductie.

Ik spreek uit eigen ervaring als ik je vertel dat ik ervan overtuigd ben dat een streng dieet uiteindelijk alleen maar averechts werkt. Zelf woog ik in mijn puberteit ruim 10kg meer dan nu, en zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Het is de kunst om positieve gewoontes aan te leren en ook vast te houden, waarna deze een blijvende verandering / nieuwe leefstijl worden! Dit is niet de snelste en gemakkelijkste weg, maar uiteindelijk kun je wel super mooi blijvend resultaat behalen.

 

Veelgestelde vragen

 

Zit het antwoord er niet tussen? Neem dan gerust even contact met mij op.

Is er vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar?

Nee, er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar.

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?

Ja ik ben aangesloten bij het CAT. Collectief alternatieve therapeuten.

Wat zijn de kosten & opzet voor een vervolgtraject?

3 vervolgconsulten van 30 minuten + aanvullend advies + whatsapp coaching
188,-
Deze consulten dienen binnen 3 maanden ingepland te worden.

Ik wil graag nog een keer langskomen, kan ik een los consult boeken?

Dat kan, ik maak onderscheid in een lang (60 minuten) of kort (30 minuten) consult.

Wat kost een los consult?

Kosten per 1-1-2024. Afhankelijk van de duur van het consult,  of er voorbereidend werk nodig is of naderhand extra advies geschreven moet worden.

30 minuten = 50,00

60 minuten = 90,00

Ik heb meerdere vragen, kan ik een los telefonisch consult boeken?

Ja dat kan! Een telefonisch consult duurt 15-20 minuten. Ik beantwoord je vragen en we kunnen even sparren indien gewenst.

Wat kost een los telefonisch consult?

Een telefonisch consult 15 minuten is 30,-

Ik wil een hertest (EMB) laten doen, wat kost dat?

De kosten voor de hertest bespreken we in overleg. Dit ligt aan de situatie, wanneer we de test doen en of wat voor aanvullend advies nodig is.

Werk je ook online?

Ja, online consults zijn ook mogelijk! Zeker bij de EMB test doe ik regelmatig vervolgconsults via Zoom of Teams.

Fab&Fit

Bezoekadres:

Industrielaan 6 - Asten
06 21 64 51 53
info@fab-fit.nl
KvK: 63758105
BTW-ID: NL002339811B86
Algemene voorwaarden
FAQ
Privacyverklaring