Hi! Ik ben Fabiënne

 

– Orthomoleculair therapeut –

Ik ben een enorme lekkerbek die met veel liefde en plezier mensen begeleid naar een gezondere versie van henzelf. In 2015 ben ik gestart met Fab&Fit, vanuit een passie voor (gezonde) voeding & leefstijl.

Je kunt mij een ervaringsdeskundige noemen, ik ben zelf namelijk flink wat ongezonder & zwaarder geweest en weet goed hoe dat voelt. Ik ben vrij bourgondisch aangelegd en vind écht alles lekker… Wanneer ik uit eten ga heb ik dan ook altijd last van flinke keuzestress. In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om te koken en doe ik het liefste alles op gevoel. Ik vind het super fijn om in beweging te zijn, ik houd van wandelen en ben geregeld op de tennisbaan te vinden!

Door de jaren heen heb ik veel geleerd, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Door mijn ervaringen vind ik het super belangrijk om de mens in zijn totaliteit te bekijken. Wat is de oorzaak van een bepaalde klacht? Pas als je de kern aanpakt krijg je echt het beste resultaat. Mijn doel is om voeding in te zetten als medicijn (indien mogelijk of course) en zoek zo naar een lange termijnoplossing voor een klacht of probleem.

Ik gun het iedereen om lekker in zijn/haar vel te zitten, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het diëten bent… Maar met de focus op, ‘ik wil mijn lijf zo goed mogelijk voeden’. Daarbij kijk ik naar voeding maar ook naar beweging, stress en mind set.

Passie voor gezonde voeding en leefstijl!

Wat bij orthomoleculaire therapie centraal staat is het zoeken naar een oorzaak i.p.v. symptoombestrijding. Kijken naar de hele film, niet alleen naar de foto. Ik probeer, indien mogelijk, voeding in te zetten als medicijn, dus niet bij een medische oorzaak. Hierbij streef ik ernaar om mijn klant de optimale hoeveelheden voedingsstoffen binnen te laten krijgen. Er wordt, indien nodig, ook gebruik gemaakt van voedingssupplementen.

Mijn advies is om niet te diëten. We gaan samen zoeken naar een eetpatroon dat bij jou past, wat voor jou een nieuwe manier van leven kan worden. We creëren nieuwe positieve gewoontes! Niet iets wat je een aantal maanden doet, maar een blijvende leefstijlverandering.

Bewegen is een belangrijk onderdeel voor een gezonde leefstijl! Ik ben ervan overtuigd dat alleen voeding niet voldoende is en dat het ontzettend belangrijk is dat wij meer in beweging komen. Lekker bezig zijn buiten in de natuur, is ook een fijne manier om je hoofd leeg te maken.

Opleidingen

2015

Civas gediplomeerd gewichtsconsulente.

Fab&Fit opgestart

2017

Medische basiskennis Pro

Con Amore

2018

Orthomoleculair therapeut

Natura Foundation

2020

Powerwalking trainer

Oktober – Full time Fab&Fit

Zij gingen jou voor:

"Het zal er wel bij horen" zul je mij niet langer horen zeggen. Veel van wat voor jou normaal lijkt, staat in verband met voeding en je leef-/eetpatroon ben ik inmiddels achter! Ik heb inzichten gekregen in verschillende punten; welke voeding kan ik beter mijden, waar heb ik intoleranties voor en welke supplementen kunnen mij ondersteunen? Door het volledige advies ervaar ik weinig tot geen darmklachten meer en zowel mijn weerstand als energieniveau zijn vooruit gegaan!

Iris

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om een EMB test af te nemen. Ik had namelijk al een tijdje last van huidproblemen. Door de test heb ik een aantal voedingsaanpassingen kunnen doen, waardoor het een heel stuk verbeterd is! Ik ben erg blij met wat ik heb bereikt. Ook krijg je een uitgebreid voedings/leefstijl advies. Hierdoor heb ik veel dingen geleerd, waarvan ik niet wist dat het invloed zou kunnen hebben op je huid!

Janne

Ik ben bijna 10kg afgevallen, zit veel beter in mijn vel & heb nauwelijks nog hoofdpijn (en als ik het nu heb, weet ik wat ik hier aan kan doen). Ik geniet veel meer van het eten (probeer graag nieuwe, gezonde recepten uit), en ben me bewust van rust en ontspanning. En het leuke is, ik heb mijn man ondertussen ook enthousiast gemaakt: hij gaat inmiddels mee in mijn 'eetstijl', omdat hij ziet dat het werkt!

Agnes

 Ik ben vanaf dag 1 heel serieus met de adviezen aan de slag gegaan. Ik vond het niet “moeilijk “, maar juist een uitdaging. Ik voelde mijn lichaam herstellen, mijn boven buikklachten verminderen en mijn energie toenemen. Het fijne bij Fabienne is dat ze verder kijkt dan alleen de klachten. Door mijn toename van mijn energielevel is het ook weer gelukt meer te bewegen. Ik wandel elke dag 1 uur.  Inmiddels ben ik ook gaan meedoen met de powerwalking Asten , onder leiding van Fabienne. Ik vind het heerlijk en ik ben trots op mezelf. We hebben het EMB traject inmiddels uitgebreid met een traject extra begeleiding omdat het mij net dat extra steuntje in de rug geeft. Bij Fab&Fit is er voor mij een nieuwe wereld opengegaan…..

Miranda

Ik ging naar Fabiënne voor een EMB test om te kijken waar ik aan kan werken om uiteindelijk af te vallen. Het afvallen heeft nog geen resultaat maar de test gaf zoveel inzichten wat ik niet had verwacht waarmee je aan de slag kunt. Ik weet nu waar ik op moet letten en wat ik wel/niet kan eten door het uitgebreide advies van Fabiënne. Daardoor voel ik me nu veel energieker en ervaar ik geen klachten meer waardoor ik lekkerder in mijn vel zit en het afvallen nog wel komt. Ik ben erachter gekomen dat afvallen niet de grootste prioriteit is maar lekker in je vel zitten en geen klachten ervaren veel belangrijker is.

Emmy

Tijdens mijn zwangerschap ben ik aangekomen en ik kreeg er de laatste kilo’s zelf niet meer af. Daardoor zat ik niet lekker in mijn vel. Ik besloot bij Fabienne een EMB test te doen. Dit omdat ik ook verder wilde kijken dan alleen de voeding. Ik kreeg hierdoor inzicht in mijn levensstijl en lichaam, kreeg een duidelijk advies en het gaf me een stok achter de deur om gezonder te gaan leven. In een ontspannen sfeer, met goed en eerlijk advies heeft dit mij verder geholpen en zit ik weer lekker in mijn vel.
Een succes en een aanrader!!

Milou

Hallo, mijn naam is Mirthe en ben 23 jaar oud. Eind december 2019 kreeg ik erg veel last van darmklachten en vermoeidheidsklachten. Uiteindelijk kwam eruit dat ik PDS heb en dat ik er maar mee moest leren leven. Dit vond ik erg lastig omdat ik weet hoe het is om geen last te hebben van mijn darmen. Op Facebook zag ik een berichtje voorbij komen van een EMB-test bij Fabienne. Tijdens de afspraak bij Fabienne voelde het meteen vertrouwd, ze luisterde echt naar je. Drie weken later heb ik samen met Fabienne de uitslagen van de test doorgenomen. Ineens werd er heel veel duidelijk. Fabienne heeft een voedingsadvies voor me opgesteld en dit werkt perfect! Na anderhalve maand zijn mijn darmklachten onder controle en is mijn gewicht mooi stabiel.

Mirthe

Via een collega ben ik bij Fabienne terecht gekomen. Ik loop al jaren rond met darmklachten en kwam bij de dokter niet verder.  Ik besloot bij Fabiënne een EMB-test te laten doen.  Fabienne heeft de uitslag uitgebreid met mij doorgenomen en verteld wat het allemaal betekent, want voor mij stonden er een hoop onbekende woorden tussen ;-). Toen heeft Fabienne een persoonlijk plan voor mij opgesteld waar ik mee aan de slag ben gegaan. Ik kon altijd hulp vragen bij Fabienne en er werd na een korte tijd een bel afspraak gepland om te kijken hoe het gaat en of alles duidelijk is. Nu, na iets meer dan een maand, zijn mijn darmen al een stuk rustiger, mijn slaap is verbeterd en daardoor heb ik overdag meer energie!  Ik ben blij dat Fabienne op mijn pad is gekomen en zou dit iedereen aanraden!!

Larissa

Lusteloos op de bank zag ik op een avond in juli werkfoto's van mezelf en zag ik alleen maar een zoutzak. Er moest iets veranderen, maar ik realiseerde me ook dat volhouden zonder advies van iemand die er verstand van had me niet zou gaan lukken.
Al googlend kwam ik uit bij Fabiënne. 
De inzichten uit de EMB test en de adviezen die ik heb gekregen sloten zo goed aan op mij en wie ik ben dat ik het advies van 23 pagina's moeiteloos heb kunnen uitvoeren en er zoveel vruchten van pluk - zoveel beter dan ik die juli-avond durfde te hopen.
Ik voel me veel energieker, kan veel meer doen met mijn tijd, sta veel positiever in het leven en mat mezelf nu drie keer in de week met een grote lach op mijn gezicht af in de sportschool.

Annelou

Ik had last van huidproblemen waarmee ik bij de dokter steeds niet verder kwam. Na 3 maanden het Go For Health traject te hebben gevolgd, is mijn huid al een stuk beter. Daarnaast ben ik me ook bewust geworden van klachten die ik op voorhand niet eens dacht te hebben. Mijn stemming is erg verbeterd, ik heb meer energie en voel me gedurende dag meer ontspannen. Dit traject heeft mij laten inzien hoeveel controle je kunt krijgen over je eigen lichaam door voeding en leefstijl. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Marlinde

Ik kwam bij Fabienne terecht op aanraden van een collega. Ik had er al jaren met buikklachten, veel ziek zijn, weinig energie en hoofdpijn op zitten waarbij ik al tot twee keer toe het Fodmap dieet had gevolgd. Dit heeft mij niet geholpen maar het traject bij Fabienne wel. Ik voel mij veel beter en weet nu ook echt waar ik op moet letten. Momenteel kan ik weer goed sporten, heb ik tonnen energie en is mijn buik veel rustiger waardoor ik onverwacht ook wat kilo's ben kwijtgeraakt. Ik heb geen buikklachten meer en Fabienne geeft ook goede adviezen om je wegwijs te maken binnen jouw nieuwe levensstijl dus voor mij is het gemakkelijk vol te houden. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en zou het iedereen aanraden die ook last heeft van PDS.

Evelien

Fab&Fit

Bezoekadres:

Industrielaan 6 - Asten
06 21 64 51 53
info@fab-fit.nl
KvK: 63758105
BTW-ID: NL002339811B86
Algemene voorwaarden
FAQ
Privacyverklaring