Hallo, mijn naam is Annemarie en ben 47 jaar. Nadat ik de afgelopen jaren toch “stiekem” wat kilootjes zwaarder ben geworden, was ik het helemaal zat! Ik wilde die overtollige kilo’s kwijtraken, maar me vooral ook weer fit voelen. Ik wist dat ik meer moest gaan bewegen en dat ik mijn voedingspatroon aan zou moeten passen. Maar hoe dat je dat? Fabiënne was voor mij dé oplossing!

 

Fabiënne luisterde naar mijn probleem en wees me de weg. Ze heeft voor mij een plan gemaakt en samen kreeg dat steeds meer vorm. Al snel werd duidelijk dat ik de juiste keuzes moest maken wat betreft mijn voeding. Ik hou namelijk van lekker eten, maar kwam er door Fabiënne achter dat er allerlei gezonde en lekkere alternatieven zijn. Het is leuk om dat te ontdekken! En ik ging tegelijkertijd ook nog afvallen en me fitter voelen. Dat stimuleert enorm.

 

In de tussentijd ging ik meer bewegen en werd mijn conditie aanzienlijk beter. Mijn nieuwe manier van eten is inmiddels heel gewoon voor mij en dat maakt het makkelijker vol te houden. Als ik nu boodschappen doe houd ik er rekening mee dat ik de juiste dingen in huis haal, zodat ik makkelijk thuis een gezonde maaltijd kan maken. Ik vind het zelfs niet meer moeilijk om de schappen met chips voorbij te lopen.

 

Ik ben Fabiënne erg dankbaar dat ze me gesteund heeft. Ze heeft samen met mij gezocht naar een gezonde leefwijze die bij mij past. Ze was er niet alleen om mij te voorzien van goede tips, maar bood  ook altijd een luisterend oor. Hier heb ik erg veel aan gehad.