Orthomoleculair voedingsadviseur

Als orthomoleculair voedingsadviseur richt ik me op de bouwstoffen van het lichaam, op het versterken en herstellen van lichaamsfuncties, zoals ze behoren te werken. Als je lichaam niet meer in staat is om zelf ‘goed’ te functioneren doordat cellen hun rol niet meer kunnen vervullen, is het belangrijk om dit te corrigeren met stoffen die het lichaam daar juist wel voor nodig heeft.

Problemen aanpakken bij de oorzaak in plaats van enkel symptoombestrijding. Geen strenge diëten of poeders & shakes. Gewoon puur natuur verse voeding! Hierbij streef ik ernaar om geen tijdelijke oplossing te vinden maar een oplossing voor de langere termijn.

 

 

Tarieven

Momenteel ben ik niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Als je hier vragen over hebt stel ze dan gerust via info@fab-fit.nl of het contactformulier. De tarieven gelden per 15 juli 2020.

 

Intake, losse consulten en weegmomentjes

  Intake gesprek (60-90 minuten) inclusief lichaamsanalyse & totaal advies + voedingsschema’s   €89,00
  Los consult (30 minuten) inclusief aanvullend advies   €35,00
  Weegmomentje (15 minuten)

  €17,50

 

Complete programma’s

  5-9 kilo afvallen (Intake, uitgebreide lichaamsanalyse, voedingsschema’s, 6 consulten)   €259,50
  10-15 kilo afvallen (Intake, uitgebreide lichaamsanalyse, voedingsschema’s, 8 consulten)   €337,50

 

Meer weten? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Genoemde bedragen zijn inclusief btw en exclusief eventuele voedingssuppletie en/of laboratoriumonderzoeken.
Wil je samen met een vriend(in), broer, zus of kennis komen? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Annulering

Bel tijdig af! Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de afgesproken datum en tijd. Bij afzeggingen binnen 24 uur of niet komen opdagen wordt het consult voor het geplande tarief in rekening gebracht. Mocht je willen annuleren dan kan dat telefonisch of via whatsapp.  Van deze annulering zal je te allen tijde een bevestiging ontvangen, waaruit blijkt dat je tijdig hebt geannuleerd.