Over Fabiënne

Over Fabiënne

Mijn naam is Fabiënne Verberne, gediplomeerd gewichtsconsulente en orthomoleculair voedingsadviseur maar tevens ook een echte liefhebber van eten en drinken. Met liefde en plezier begeleid ik mensen in hun afvaltraject of bij het bevorderen van een goede gezondheid met geschikte voeding.

Ik ben sinds 2015 werkzaam als gewichtsconsulente, waarbij ik al vele mensen naar een gezond gewicht heb mogen helpen. Toch is het niet altijd even makkelijk, veel mensen zijn ondanks dat ze te zwaar zijn bijvoorbeeld erg ondervoed.
Gewichtstoename heeft vaak een lichamelijke oorzaak. Ik was er al snel aan uit dat ik hier veel meer van wilde weten en daarom heb ik een aantal opleidingen gevolgd:

  • Medische Basiskennis Pro en
  • Orthomoleculaire therapie (Natura Foundation).

Na deze met succes afgerond te hebben wordt het nu tijd om het geleerde in de praktijk te brengen! Er wordt gezocht naar de oorzaak van bepaalde klachten of problemen. Geen strenge diëten of poeders & shakes. Gewoon puur natuur verse voeding! Hierbij streef ik ernaar om geen tijdelijke oplossing te vinden maar een oplossing voor de langere termijn.

Mijn praktijk bevindt zich aan de Burg. Frenckenstraat 69 in Asten, in het pand van de Kiem Natuurvoeding.