Over mij

Mijn naam is Fabiënne Verberne, gediplomeerd gewichtsconsulente en een echte liefhebber van eten en drinken. Met liefde en plezier begeleid ik mensen in hun afvaltraject.

Ik weet als geen ander hoe gezellig en lekker eten en drinken kan zijn, maar ook waar dit toe kan leiden. Doordat ik zelf de afgelopen jaren nogal wat kilo’s ben afgevallen, ben ik erg geïnteresseerd geraakt in alles wat met voeding te maken heeft. Hoe kun je blijvend afvallen zonder crashdieet? Hoe voorkom je het jojo-effect? Maar bovenal wat kan ik zelf betekenen voor mensen die te maken hebben met dit veel voorkomend probleem.

Na het behalen van mijn diploma werd ik door meerdere mensen benaderd met de vraag of ik hen niet kon helpen met afvallen. Hier ben ik direct mee van start gegaan. Omdat dit zo soepel verlopen is heb ik besloten om hier verder mee te gaan.  Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je echt wilt & openstaat voor een nieuwe leefstijl, je al jouw doelen kan bereiken!

De afgelopen 2 jaar ben ik bezig geweest met Medische Basiskennis Pro & Orthomoleculaire therapie bij Natura Foundation. Deze opleidingen heb ik beide met succes afgerond.  Zo hoop ik mijn klanten beter te kunnen gaan helpen. Ik wil mensen blijven begeleiden met afvallen maar mijn advies zal wel een andere insteek krijgen. Daarbij kan ik mensen met darmproblematiek, stress, chronische vermoeidheid, allergieën en slaapproblematiek gaan helpen. Voeding is en blijft hierbij het belangrijkste, maar bij bepaalde problematiek is het noodzakelijk om voedingssupplementen in te zetten. Zo kunnen we hele mooie dingen bereiken!

Wordt vervolgd…

Mijn praktijk bevindt zich aan de Burg. Frenckenstraat 69 in Asten, in het pand van de Kiem Natuurvoeding.  Zin om samen met mij aan de slag te gaan?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.fabfit-pf-1017